Reiki kezelés

A Reiki egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Japánból ered, mely az 1980-as évektől kezd igen népszerűvé válni a világon annak egyszerűsége és sokszínű használati lehetősége miatt. A Reiki egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a testi-lelki egyensúlyt. Éppúgy alkalmazható megelőzésre, mint akut és krónikus tünetek kezelésére, fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére. Nagyszerű módszer a belső harmónia megteremtésére és folyamatos fenntartására.
reiki_kanji

ReikiÁrakKapcsolódó cikkek

Az alapelv mindig ugyanaz: a csatornázott univerzális energia segítségével feloldjuk a testben lévő toxinok, az energetikai blokkokat, így támogatva a szervezet öngyógyító, regeneráló rendszerét. Eltérően az allopatikus gyógymódoktól, a Reiki energia, mindig a gyökér okot szünteti meg, ugyanakkor nem kell tartanunk a mellékhatásoktól sem, teljesen biztonságosan alkalmazható minden helyzetben. Használatához nincs szükség eszközökre, különleges képességek meglétére, bonyolult tréningekre. Szépsége egyszerűségében rejlik. A Reikit mindenki tudja alkalmazni önmagán és másokon segítve.

A Reiki megalapítója Mikao Usui, aki 21 napig böjtölve a Kurama-hegyen a satori (megvilágosodottság) állapotát megtapasztalva kapta a gyógyítás képességét és dolgozta ki az 1920-as években az elmét és testet harmonizáló módszerét, melyet Usui Reiki Kezelés Módszer az elme és a test fejlesztésére néven hívott.

A Reiki fontos alappillére az önfejlesztés. A rendszeres gyakorlással, a reiki meditációval a végső cél a gondolatok és érzések kiegyensúlyozott állapotának megteremtése és fenntartása. Ez elvezet minket a belső béke és harmónia állapotába, mely boldogságot és nyugodtságot visz a hétköznapjainkba, mely pozitívan hat emberi kapcsolatainkra is.

A REIKI HASZNÁLATÁNAK SOKOLDALÚSÁGA
A testi-lelki egészség megőrzésére, a különféle betegségek megelőzésére
Stressz, szorongások oldására
Lazításra, egy fáradt nap után energiával feltöltésre
Különféle eredetű akut vagy régóta tartó fájdalmak hatékony kezelésére
Hatékony eszköz balesetek esetén – pl. horzsolás, vágás, zúzódás, rovarcsípések, stb.
Hatásos módszer a zavaró gondolatok lecsendesítésére
A különféle reiki gyakorlatok végzése, hozzájárul a belső harmónia megteremtéséhez
Lelki blokkok, traumák feloldására, régi rossz szokások megváltoztatására
Eredményesen használható éppúgy önmagunkon mint másokon
A rendszeres gyakorlással nemcsak a fizikai és lelki jó közérzetet érhetjük el, emberi kapcsolataink is harmonikusabbá válnak azáltal, hogy mi változunk pozitív irányba. Növekszik tudatosságunk, képességeink kibontakoznak, optimista életszemlélet felé indít. Az évek során egyfajta életmóddá válik, mely segít minket abban, hogy elfogadóbb, jobb emberré váljunk, rálássunk önmagunkra és a világra.

MIT TANÍT A JIKIDEN REIKI?
jikidenreikibrochure
Megtapasztalhatóvá teszi számodra a japán gyökerű tradiconális reiki élő tanítását és eredeti technikáit, ahogyan azt 1930-as években gyakorolták. Chiyoko Yamaguchi asszony ugyanis változatlan formában, további technikák hozzáadását mellőzve őrizte meg a módszert, ahogyan azt Usui mester közvetlen tanítványától, Dr. Chujiro Hayashi senseitől tanulta. Így a Jikiden Reiki tisztán és hitelesen mutatja be ezt a módszert, mely sokkal több mint egy relaxációs terápia. Hatékonyságát, biztonságát számos kezelés esettanulmány bizonyítja.

Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalatok átadására, mély betekintést ad a reiki japán kulturális gyökereibe, ugyanakkor mentes a változtatásoktól. Letisztultsága révén könnyen megérthető a mai kor embere számára és hatékonyan alkalmazható a legkülönbözőbb helyzetekben. Vallási felhangoktól mentes, így bárki számára ajánlható és működőképes technika.

Reiki kezelés 6.000 -Ft alkalmanként. 30 perc.

Reiki kezelés + Csakra tisztítás 9.000 -Ft alkalmanként 45 perc.

 

Oxigénterápia

Oxigén box KOMPLEX OXIGÉNTERÁPIA-AROMATERÁPIA-NEGATÍV ION TERÁPIA! Lélegezz fel oxigénnel! Szolgáltatásunk által bárki élvezheti a friss oxigénben dús levegő megújító hatását! Tiszta oxigénfejlesztés: a készülék 30%-os oxigéntartalmú tiszta levegőt adagol. Ez azt jelenti, hogy készülék a headseten keresztül a test normál oxigénszükségletének 150%-át biztosítja. Igény esetén negatív töltésű ionokkal dúsítja a …

0 comments

Reiki kezelés

A Reiki egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Japánból ered, mely az 1980-as évektől kezd igen népszerűvé válni a világon annak egyszerűsége és sokszínű használati lehetősége miatt. A Reiki egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a testi-lelki egyensúlyt. Éppúgy alkalmazható megelőzésre, mint akut és krónikus tünetek kezelésére, fizikai vagy lelki …

0 comments

Moxa terápia

A moxa hasonlóan hatékony módszer, mint az akupunktúra, csak éppen ritkább alkalmazása miatt kevesen ismerik nálunk. Gyors, hatékony, átmelegítő, energetizáló kezelés, főleg a hideg időszakban. Ányosiné Mátyás Judit természetgyógyász, addiktológus szerint a melegítéses gyógyítás a moxa során a test meridiánpontjain keresztül történik fekete ürömmel.

0 comments

 

 

Oxigén box KOMPLEX OXIGÉNTERÁPIA-AROMATERÁPIA-NEGATÍV ION TERÁPIA! Lélegezz fel oxigénnel! Szolgáltatásunk által bárki élvezheti a friss oxigénben dús levegő megújító hatását!
A moxa hasonlóan hatékony módszer, mint az akupunktúra, csak éppen ritkább alkalmazása miatt kevesen ismerik nálunk. Gyors, hatékony, átmelegítő, energetizáló
Ma már se szeri, se száma a méregtelenítő és fogyasztó kezeléseknek. Ezek közül az egyik legősibb módszer a köpölyözés, ami
Reflexzóna masszázs (talpmasszázs) hatásmechanizmusa A reflexzóna masszázs úgy működik, hogy a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszere által a kéz, láb,
Az ókori masszázstechnikákból fejlődött ki az újkorban elterjedt módszerek két nagy csoportja, a klasszikus-, és a reflexzóna masszázs. A mai
A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a
A Dorn-Breuss Terápia magába foglalja a 'Dorn módszert' és a 'Breuss masszázst', és a fizika és az anatómia alapjaira épül.
Dorn terápia és Breuss masszázs A Dorn terápia egy manuálisan végzett ízületi korrekciós technika, melynek célja a fiziológiás helyzetek visszaállítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük